Skip to content

Webdiensten

Managed Webhosting

meer dan alleen webhosting

Op het internet zijn vele aanbieders van webhosting. Vaak kan tegen haarscherpe tarieven een stuk webruimte worden gehuurd met een luxe controle paneel om allerlei zaken in  te stellen. Onze ervaring is dat veel ondernemers beschikken niet over de kennis en ervaring om hun webomgeving optimaal te laten functioneren, waardoor er nogal een wat mis gaat met de website.

Advance-IT onderscheidt zich dan ook door uitsluitend managed webhosting aan te bieden. Naast kennis en ervaring met de verschillende hosting platforms beschikken wij over ruime ervaring met de verschillende Contant Management Systemen.

Virtual Private Server​

Naast managed webhosting op ons shared hosting platform bieden wij u de mogelijkheid om een Virtuele Private Server te huren. Dit kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn wanneer ons shared hosting platform voor u niet toereikend is of wanneer u wegens bedrijfsbeleid uw webomgeving niet op een gedeeld hosting platform mag staan.

Maatwerk oplossingen

Omdat elke onderneming specifieke behoeften heeft voor hun webomgeving, bieden wij graag een Virtual Private Server op maat aan. Daarnaast kunnen de specificaties van de Virtual Private Server op elk moment worden aangepast.

Webdesign

Naast het hosten van uw website kunnen wij u adviseren en ondersteunen met uw website.

WordPress

Al 20 jaar hebben wij ervaring met het ontwerpen en onderhouden van WordPress websites.