Skip to content

Hardware / software

Netwerkapparatuur

Het netwerk is de basis van uw ICT infrastructuur en het is daarom belangrijk dat dit een stabiele basis vormt voor uw servers en werkplekken.

Servers

Bent u toe aan een nieuwe server of wenst u uitbreiding op uw huidige serverpark, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast ons voorkeursmerk HP leveren wij ook servers van IBM en Dell.

Storage

Of u nu NAS storage wenst voor uw backups of snelle SAN storage voor uw virtuele omgeving. Advance IT heeft de juiste oplossing die past binnen uw organisatie en uw budget.

PC's en laptops

Printers

Alhoewel steeds meer wordt gesproken over het papierloze kantoor, ervaren wij dat een printer nog altijd een onmisbaar onderdeel is binnen de de kantoor of winkelautomatisering. Of het nu gaat om afdrukken van facturen, pakbonnen, labels of etiketten, wij hebben altijd een passende printer die aansluit bij uw behoefte.

Software

Ook voor uw software licenties kunt u bij Advance IT terecht. Van de licenties voor uw server operating systems (Windows Server) of werkstations (Windows 10). Maar ook de licenties voor de applicaties zoals Microsoft Office, Project of Visio of van Adobe, Autodesk of andere software leveranciers.